Search found 96 matches

by Ma®©uS
Sat Jun 12, 2010 12:13 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2010 build 1: Rendering issue on YouTube
Replies: 3
Views: 1620

Re: 2010 build 1: Rendering issue on YouTube

That fixed it - thanks. Does that mean the IE8 registry fix for older versions no longer works and I should remove that entry from the registry?
by Ma®©uS
Sat Jun 12, 2010 5:27 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Favicons of AB2010 build1 are not shown immediately
Replies: 7
Views: 1787

Re: Favicons of AB2010 build1 are not shown immediately

Don't mean the address bar, I mean the favicons showing just in front of any saved links in the Bookmarks tab drop down. Avant has to be restarted before a fresh favicon shows in there after the first visit. I don't think it's a "bug", just that I don't recall having to do that in the last version, ...
by Ma®©uS
Sat Jun 12, 2010 4:15 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Favicons of AB2010 build1 are not shown immediately
Replies: 7
Views: 1787

Re: Favicons of AB2010 build1 are not shown immediately

Just double checked - when I go to a site that is in bookmarks, having just cleaned my Temp files folder, the newly stored favicon does not show immediately - Avant must be restarted.
by Ma®©uS
Sat Jun 12, 2010 3:04 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Favicons of AB2010 build1 are not shown immediately
Replies: 7
Views: 1787

Re: Favicons of AB2010 build1 are not shown immediately

I confirm this also - favicons don't show in bookmarks until Avant has been restarted.
by Ma®©uS
Sat Jun 12, 2010 3:00 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2010 build 1: Rendering issue on YouTube
Replies: 3
Views: 1620

2010 build 1: Rendering issue on YouTube

Build 10 appears to have some kind of issue rendering YouTube messages screen when uncollapsing a message - issue is not present in IE8 or Orca 1.2 build 6. As YT is higly reliable on Javascript, it may be that. See attached screenshots for comparison, as harder to explain how it looks wrong in word...
by Ma®©uS
Fri Mar 12, 2010 7:16 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

I know it's not the Ad Blocker affecting me - because I try the links in IE which has no Ad Blocker like Avants, and the problem is still there until I reboot. The problem probably isn't Avant itself but something in IE8 or an IE8/Avant installation.
by Ma®©uS
Mon Mar 08, 2010 9:42 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Ok, thanks. I never went with Vista.. thankfully.. but used IE7/Avant on XP for a long time without any problems then onto Win 7 with IE8/Avant. It's only then the problems started.
by Ma®©uS
Mon Mar 08, 2010 8:30 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Might be on the wrong trail here, but do you suppose the "Protected Mode" in IE8 could cause this - given that it's a feature unique to IE and not any other browser?

I see that it is enabled by default, so I might try disabling and see what happens in future. Any great risk in doing this?
by Ma®©uS
Mon Mar 08, 2010 1:55 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Oh, thought you were American for some reason.. lol. Yes, VM are my ISP - normally they are very good though, I've been with ntl/VM for about 8 years and never had any major issues in all that time. I'm on a very good deal atm though, price-wise, so I don't want to leave them - especially due to usi...
by Ma®©uS
Mon Mar 08, 2010 1:23 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

So we go back to a possible intermittent connectivity issue. But still Firefox, etc works running at the same time as Avant fails to. Plus the websites load their standard HTML content - text/images - just not Flash or allowing file downloads. It's not as though I get completely blank pages - just ...
by Ma®©uS
Mon Mar 08, 2010 12:01 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Yes, already have - switched to MSE last week - but the last freeze up occurred after the change.
by Ma®©uS
Sun Mar 07, 2010 11:31 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Not that I know of, all pretty standard programs that are non-browser related that I also used on XP, previously, and didn't have these problems. Only Win 7 caused this.
by Ma®©uS
Sat Mar 06, 2010 2:20 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Applied the SubInACL commands last night - Flash has just packed in again.
Seems this fix does not work either.. frustrating issue.. :think:
by Ma®©uS
Fri Mar 05, 2010 6:53 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

@kudos You might find this interesting, and unusual. Rebuilt my PC last week - everything is new - CPU, mobo. RAM, GPU and DVD-RW. Only same things are the HDD's. But I had to reinstall Windows 7, for some reason it wouldn't boot up on the rebuilt PC. Probably too many changes that required new driv...
by Ma®©uS
Tue Mar 02, 2010 2:20 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Mouse Gestures
Replies: 11
Views: 2446

Re: Mouse Gestures

The page. The tab itself was already an "active" blue colour - the others were white (CrystalSVG3 theme).
by Ma®©uS
Tue Mar 02, 2010 2:06 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Mouse Gestures
Replies: 11
Views: 2446

Re: Mouse Gestures

Extended info: Just had about 4 or 5 tabs open. Tried to use mouse gesture to close the live tab. Some other tab closed. Left clicked, mouse gesture. Another tab closed. Left clicked the window several times. Mouse gesture. Again, a different tab closed. Seems that left clicking gets ignored no matt...
by Ma®©uS
Sat Feb 27, 2010 3:50 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Mouse Gestures
Replies: 11
Views: 2446

Re: Mouse Gestures

Just noticed: Left clicking doesn't always work.
by Ma®©uS
Tue Feb 23, 2010 5:37 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Haha, yes! If it works out okay, thank you very much for all your help with this. :thumbup:

If not, I'll be back. :shifty:
by Ma®©uS
Tue Feb 23, 2010 5:02 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Thank you, that did it - the 4 cmd's ran a helluva load of stuff past me, reported successful/failed totals etc, but seemed to run okay.

Now is it just a matter of waiting to see if my browser freezes up getting Flash/files again?
by Ma®©uS
Tue Feb 23, 2010 4:26 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Flash/Files Fail
Replies: 42
Views: 9037

Re: Flash/Files Fail

Sorry to blow your success then, it installed fine but if I try to perform the admin cmd prompts you listed, plus I tried "subinacl /help", I always get:

"subinacl" is not recognized as an internal or external command, operable porgram or batch file.