Problem with interface

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
zeta2400
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Wed Mar 24, 2010 6:38 pm
Windows Version: 7 Ultimate
Avant Version: 2010 build 130
IE Version: 8

Problem with interface

Post by zeta2400 » Sat Jul 10, 2010 1:47 pm

Hi every one!

In Avant Browser 2010 build 8, I clicked on:
View (on the Menu Bar) > Toolbars > Management Bar

Now, the little black triangle (▼) which has "Restore", "Cascade", ... under it is shown twice. Once beside the Management Bar and once near the Menu Bar.

Could you help me disappear one of them?!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avant Browser, sometimes you have bugs, it's true! But I LOVE YOU! 'cause I believe you are simply the best!

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: Problem with interface

Post by ABman » Sat Jul 10, 2010 4:34 pm


zeta2400
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Wed Mar 24, 2010 6:38 pm
Windows Version: 7 Ultimate
Avant Version: 2010 build 130
IE Version: 8

Re: Problem with interface

Post by zeta2400 » Sat Jul 10, 2010 6:54 pm

ABman wrote:This is mentioned here: http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 1&start=20
Thanks, but no one said anything about how to fix that problem over there.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avant Browser, sometimes you have bugs, it's true! But I LOVE YOU! 'cause I believe you are simply the best!

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: Problem with interface

Post by ABman » Sat Jul 10, 2010 7:09 pm

IIRC: If you do some searching I think you'll find there's nothing to fix.

zeta2400
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Wed Mar 24, 2010 6:38 pm
Windows Version: 7 Ultimate
Avant Version: 2010 build 130
IE Version: 8

Re: Problem with interface

Post by zeta2400 » Sat Jul 10, 2010 10:26 pm

ABman wrote:IIRC: If you do some searching I think you'll find there's nothing to fix.
There is 2 of something that 1 of it is enough. Isn't that a problem?!
If you had 2 of each Standard Button, wouldn't you call that a bug?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avant Browser, sometimes you have bugs, it's true! But I LOVE YOU! 'cause I believe you are simply the best!

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: Problem with interface

Post by ABman » Sat Jul 10, 2010 10:55 pm


zeta2400
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Wed Mar 24, 2010 6:38 pm
Windows Version: 7 Ultimate
Avant Version: 2010 build 130
IE Version: 8

Re: Problem with interface

Post by zeta2400 » Sun Jul 11, 2010 9:43 am

First of all, thank you ABman for taking time and helping me.
I think I got the answer from what hornakapopolis said in the thread you mentioned:
hornakapopolis wrote:The "little lost down arrow" is there by design. The reason for that design? You'd have to ask those that designed it.
So I hope this problem will be fixed in the next build (Although this has been since AB 2010 build 1).
By "fixed" I mean making the "little lost down arrow" go away when Management Bar is enabled.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avant Browser, sometimes you have bugs, it's true! But I LOVE YOU! 'cause I believe you are simply the best!

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: Problem with interface

Post by ABman » Sun Jul 11, 2010 10:22 am

Here's hoping!

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Problem with interface

Post by Jasmine » Tue Jul 13, 2010 9:27 am

zeta2400 wrote:
ABman wrote:This is mentioned here: http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 1&start=20
Thanks, but no one said anything about how to fix that problem over there.

I've already put the weird appearance down(double down arrows stay there side by side if the bars re-arranged) for future fixing.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

Post Reply