double-click refresh

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

double-click refresh

Post by Sara » Sat Jan 02, 2016 7:13 am

I deleted aa complaint about the new version after I realized that I needed to change the skin back yo get the stuff I needed. Went back to what I was using and had to re-do all of my preferences. One thing I can't find is how we set the tabs to refresh when double clicked. I keep closing them instead.
Image

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 506
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2018 build 7 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: double-click refresh

Post by Nederpietos » Sat Jan 02, 2016 1:55 pm

Tools--> Avant Browser Options --> Mouse


Probably the second option from below: "When double-clicking the Tab-button with the left mouse button" is set to "Close" there, while it should be "Refresh"

Btw, i advise you to make a backup under Tools--> Backup/restore Profiles, so you can always put your configuration back with 1 click (skin, preferences)

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: double-click refresh

Post by Sara » Sun Jan 03, 2016 3:56 am

Thank You! I am now backed up!
Image

Post Reply