Page 1 of 1

double-click refresh

Posted: Sat Jan 02, 2016 7:13 am
by Sara
I deleted aa complaint about the new version after I realized that I needed to change the skin back yo get the stuff I needed. Went back to what I was using and had to re-do all of my preferences. One thing I can't find is how we set the tabs to refresh when double clicked. I keep closing them instead.

Re: double-click refresh

Posted: Sat Jan 02, 2016 1:55 pm
by Nederpietos
Tools--> Avant Browser Options --> Mouse


Probably the second option from below: "When double-clicking the Tab-button with the left mouse button" is set to "Close" there, while it should be "Refresh"

Btw, i advise you to make a backup under Tools--> Backup/restore Profiles, so you can always put your configuration back with 1 click (skin, preferences)

Re: double-click refresh

Posted: Sun Jan 03, 2016 3:56 am
by Sara
Thank You! I am now backed up!