avant browser tabs delete when clicked on

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
job1job1
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue Aug 28, 2007 6:05 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 Build 11
Default engine: Firefox
IE Version: 11.0.9600
Skin: Unknown

avant browser tabs delete when clicked on

Post by job1job1 » Mon Nov 21, 2016 11:28 pm

All of a sudden (latest update??) when I click in the center of a tab, not the "X" within the tab, the tab closes. I am running Ultimate 2016, Build 11. Thanks.

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 506
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2018 build 7 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: avant browser tabs delete when clicked on

Post by Nederpietos » Tue Nov 22, 2016 4:24 am


job1job1
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue Aug 28, 2007 6:05 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 Build 11
Default engine: Firefox
IE Version: 11.0.9600
Skin: Unknown

Re: avant browser tabs delete when clicked on

Post by job1job1 » Mon Dec 19, 2016 4:00 pm

Installing Build 17 did not solve the issue. Thanks for the suggestion.

job1job1
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue Aug 28, 2007 6:05 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 Build 11
Default engine: Firefox
IE Version: 11.0.9600
Skin: Unknown

Re: avant browser tabs delete when clicked on

Post by job1job1 » Mon Dec 19, 2016 4:01 pm

This issue is unique to Avant Browser. Doing the same tab clicking in IE or Chrome works as it should. I've deleted and reinstalled my mouse driver. Same problem when using Avant. Thanks for any suggestions.

job1job1
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue Aug 28, 2007 6:05 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 Build 11
Default engine: Firefox
IE Version: 11.0.9600
Skin: Unknown

Re: avant browser tabs delete when clicked on

Post by job1job1 » Mon Dec 19, 2016 5:08 pm

Issue Resolved. The mouse that I was using was defective. I replaced the mouse and all is good.

Post Reply