search bar adds an s before search entry by itself??

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
Raybonz
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:29 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:

search bar adds an s before search entry by itself??

Post by Raybonz » Sat Sep 23, 2006 4:13 pm

Just installed newest version and for some strange reason when you type a search entry Avant adds an s in front of the 1st word. Any ideas are appreciated.

Thanx,
Ray

edit: Just checked Avant settings for searching and found an s after % in command string. Deleted s from string and tested and problem is solved. Very strange because I never edited this.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Sun Sep 24, 2006 1:47 am

It is odd if you've never edited it as I thought Version 11 was inserting AvantFind by default.

When others have had your problem, it's usually because they entered a Quick Search string (which requires the %s to determine the search word) in the area for the regular search bar strings (which don't).

Either way, I'll move this to the Resolved forum.

Post Reply