Groups not syncing?

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
Darkson1
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 95
Joined: Sat Mar 12, 2005 12:25 pm
Windows Version: XPsp3 and Vista Home
Avant Version: 11.7 b43
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: England - God's own country.

Groups not syncing?

Post by Darkson1 » Thu Sep 28, 2006 10:21 pm

I'm propably doing something wrong, so bear with me (and keep any replies simple please!)

I'd previously upgraded muy Laptop to 11.6 in the last couple of days, and liked it, so I've upgraded the desktop this evening (11.7), but I'm having a bit of a problem with bookmarks etc.

I'm using the online storage, but the bookmarks on the desktop aren't te same as the ones I have on the laptop, and the groups are completely missing from the bookmarks menu (tey show on the laptop - on the desktop the groups "button" doesn't even appear), and yet my auto fills have come across fine.

Help?
Ha, ha ha! Very funny!

Run for the hills, it's Darkson!

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Groups not syncing?

Post by bigC » Thu Sep 28, 2006 11:03 pm

Are you using IE favorites as bookmarks on either computer? If so, currently that data is not compatible with the online storage.

User avatar
Darkson1
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 95
Joined: Sat Mar 12, 2005 12:25 pm
Windows Version: XPsp3 and Vista Home
Avant Version: 11.7 b43
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: England - God's own country.

Re: Groups not syncing?

Post by Darkson1 » Thu Sep 28, 2006 11:17 pm

Nope.
Ha, ha ha! Very funny!

Run for the hills, it's Darkson!

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: Groups not syncing?

Post by hornakapopolis » Fri Sep 29, 2006 12:42 am

I'm moving this from Beta Discussion & Help to Unconfirmed Reports. If you are using a beta, let us know and someone will move it back... although, it might be worth upgrading.

edit: Someone using a beta was having this problem in this thread, too. Please don't post there, but see if you can figure anything out from my post, if you don't mind.

User avatar
Darkson1
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 95
Joined: Sat Mar 12, 2005 12:25 pm
Windows Version: XPsp3 and Vista Home
Avant Version: 11.7 b43
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: England - God's own country.

Re: Groups not syncing?

Post by Darkson1 » Fri Sep 29, 2006 8:09 am

Actually, I've logged on again this morning, as it's fixed itself. I've no idea what the problem was, and I didn't change any settings, so I'm jst going to put it down as a gremlin.
Ha, ha ha! Very funny!

Run for the hills, it's Darkson!

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Post by André » Fri Sep 29, 2006 8:05 pm

Well then.

Moved to Resolved Issues.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

Post Reply