Add Toolbar

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
gschlegel
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Fri Oct 17, 2003 7:30 pm
Avant Version:

Add Toolbar

Post by gschlegel » Fri Oct 17, 2003 7:41 pm

How do I add another toolbar to Avant?

I use Powermarks for my favorites (http://www.kaylon.com/power.html)  In IE, it shows up as a toolbar so I can add bookmarks, etc.

When I select which toolbars to show on Avant, Powermarks is not an option.

Thanks

roth377
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 645
Joined: Thu May 01, 2003 1:02 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: United States

Re: Add Toolbar

Post by roth377 » Fri Oct 17, 2003 10:00 pm

Those toolbars are built specifically with Internet Explorer in mind, so those kind of toolbars have to be programmed into Avant in order to work.

I believe Powermarks has already been requested to work with Avant, so you may want to try to search for it.

Toolbar integration right now isn't too much of a priority, given the sheer number of toolbars out there.  I don't know if Anderson's going to bother with them anymore or not (since they're a pain to get working), so it may not be implemented anytime soon, if at all  :-/

Not trying to crush your request, just saying I wouldn't hold my breath.
....what smells like blue !?!

Locked