'Search the current site' option

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
TombStone
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Sep 07, 2006 12:29 pm
Avant Version:

'Search the current site' option

Post by TombStone » Fri Sep 08, 2006 11:55 am

How can i change the search engine from:

- http://www.avantfind.com (domain & keywords)

to

- http://www.google.com (site search + keywords)

??? As i remember in previous version google search was set as default or at least there was an option where everyone could change it. Now only avanfind works and there is no possiblity to change it.

Thanks in advance for any tips and answers :wink:

User avatar
scubamaster
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 590
Joined: Sat Feb 05, 2005 1:50 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Florida, USA

Re: 'Search the current site' option

Post by scubamaster » Fri Sep 08, 2006 4:16 pm

There are plenty of posts in this forum, explaining how to change the search engine (even a sticky post). Just do a search first.

Intel Core 2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz; 4GB RAM; Nvidia GeForce 8600GT w. 280.26 driver
Windows 7 Professional 32-Bit SP1 (all patches)
Avant: V2011 b30 - (IE Favorites - No On-Line Storage)
IE V9.0.8112.16421-Upd 9.0.2; Java: 1.7.0.147; Flash: V10.3.183.5
Windows Security Essentials V2.1.1116.0

TombStone
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Sep 07, 2006 12:29 pm
Avant Version:

Post by TombStone » Fri Sep 08, 2006 4:39 pm

Next time please read post/question carefully before replaying. Im not asking about simple search function but about site search engine only. All other things are working properly except this one.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Fri Sep 08, 2006 6:06 pm

This has been brought up once before, but currently, this is no way to change it.

There's no "official" word, but I get the feeling it was something overlooked when the search engine options were changed to strings.

TombStone
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Sep 07, 2006 12:29 pm
Avant Version:

Post by TombStone » Fri Sep 15, 2006 12:50 pm

Too bad... so what i can do ? Should i start new thread in 'Avant Browser Requests' section and request this feature to be available in the next versions ? Or maybe its already reported as 'missing' and will be added in the future ? :)

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Fri Sep 15, 2006 2:07 pm

Please don't post a request until the final has been released.

me7382
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 57
Joined: Fri Feb 24, 2006 6:03 pm
Avant Version:
Location: freiburg, germany

Post by me7382 » Wed Oct 04, 2006 3:37 pm

[quote="hornakapopolis"]Please don't post a request until the final has been released.[/quote]

hi, did I miss something or ist this still an issue that is furthermore still not listed under requests?

regards

m

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Post by MysteryFCM » Wed Oct 04, 2006 3:42 pm

The quote you responded to, was made prior to the Avant 11 series final's (e.g. before they came out of preview stages)

Locked