Tab Width

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
behr
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Fri Dec 24, 2004 8:33 am
Avant Version:

Tab Width

Post by behr » Sat Jul 26, 2008 9:39 pm

there does not seem to be any option to change the tab width. i understand orca is using
avant skin and avant does not have an option (based on my search). i changed the tabwidth
option under about:config but that did not work.

it would be nice if they can add an option to change the width of the tabs.

Billy Tee
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Wed Oct 01, 2008 9:49 am
Windows Version: XP sp 2
Avant Version: 11.7 Build 18
IE Version: 6.0.2900

Re: Tab Width

Post by Billy Tee » Sun Nov 02, 2008 8:27 am

Try the newer Beta 3 version of Orca. Note, in the about:config there are multiple set abilities for the tab width, you would have to be certain what you were doing when you set then up.

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Tab Width

Post by bigC » Sun Nov 02, 2008 7:22 pm

Billy Tee wrote:Try the newer Beta 3 version of Orca. Note, in the about:config there are multiple set abilities for the tab width, you would have to be certain what you were doing when you set then up.
None of those entries will affect the width of Orca's tabs. Being able to set tab widths is on the to do list though... I believe.

Locked