Problems with skin on latest build 11.5 build 9 [Resolved]

Post general questions related to skin development here. Skins in development may also be placed here to solicit comments.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
When posting a topic about a new skin you have released, follow the sample posts here. If your post does not closely resember the sample post, you risk getting it deleted. This is not to try to make you life difficult, it is to keep a consistent look throughout the forum to assist the downloaders.
Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Problems with skin on latest build 11.5 build 9 [Resolved]

Post by Mriana » Tue Jun 19, 2007 4:36 pm

I upgraded to the lastest build and even the skins that come with it do not seem to work. It is telling me to update my skin builder, but it is the same one. I tried reinstalling it, but no luck with skins.

Any idea on how to solve this problem?

BTW, it won't even show buttons for what is what, but my bookmarks are there, just no button icon label or words.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Tue Jun 19, 2007 5:44 pm

When you select one of Avant's built-in skins, have you restarted Avant? This is working for others.

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Tue Jun 19, 2007 6:03 pm

Yes, I have and it still says the skin you are using is not designed for the current browser. Then it asks me to update the skin maker, but it's a skin that comes with the browser and not one that I made. It does the same with the the once I made too.

User avatar
Moby
Avantic Deluxe
Avantic Deluxe
Posts: 1014
Joined: Mon Sep 15, 2003 10:51 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: The Dragon Isle
Contact:

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Moby » Tue Jun 19, 2007 6:24 pm

I seem to have the same problem.
Stealer of Souls

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Sara » Tue Jun 19, 2007 10:01 pm

Try Crystal or one of the ones in the download section labeled "updated for 11.5".

If that doesn't work you've probably gotten a corrupt download file and the default skin file is missing or damaged. Try reinstalling.

If that doesn't work I'll upload the current default sskin to the skin site and you can use it to replace yours. This was the issue with missing icons a few builds back. The current skin list will show older skins that you've downloaded that won't work with the current build--which is odd, I know.

Sara :)

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Tue Jun 19, 2007 10:05 pm

Well, I already tried crystal and that didn't work, so I'll try redownloading it and see what happens. Thanks.

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Tue Jun 19, 2007 10:11 pm

OK Crystal now works now that I have redownloaded it, but the one I made doesn't. That's ok. I can wait until you update that as long as I know which button is whice for the time being. Thanks.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Sara » Tue Jun 19, 2007 10:15 pm

Your Skinmaker should work now too--try updating it yourself. If you have problems you'll have to ask to have the specific skin updated when one of us has the time--no way can we just update nearly 600 skins!

Sara :)

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Tue Jun 19, 2007 10:30 pm

Is there another Skin Maker other than the one that is on the page of 11.5 build 8? I still can't seem to get the skin I made to work even though I've redownloaded the Skin Maker. :(

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Tue Jun 19, 2007 10:53 pm

Ugh, Anderson still has the old one on the homepage. :roll: New skinmaker is here,
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 724#124724

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Mriana » Wed Jun 20, 2007 2:19 am

Found it! And it works! Thanks. :D I now have my Lwaxana Troi skin back again. *Mriana does happy dance* :lol:

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Sara » Wed Jun 20, 2007 5:22 am

How about uploading it so we can share--I know that's not one of our older skins--I'd remember that one!

Sara :D

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Wed Jun 20, 2007 4:04 pm

Where do I upload it? It's nothing fancy, but I like it and don't mind sharing it.

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Wed Jun 20, 2007 7:33 pm

Mriana wrote:Where do I upload it? It's nothing fancy, but I like it and don't mind sharing it.
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 368#126368

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Wed Jun 20, 2007 10:19 pm

Um, mine doesn't have the pic like a wallpaper in the middle of it. It's just one the tool bars. :?

It says no such user exists? :?:
Last edited by Mriana on Wed Jun 20, 2007 10:24 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Sara » Wed Jun 20, 2007 10:22 pm

Toolbars are fine! If you look under "Background" Skins you'll see a couple like that.

Sara :D

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Mriana » Wed Jun 20, 2007 10:35 pm

It's not working for me. It insists I do not exist, yet I have 8 posts (now 9) and I'm logged onto the board. I don't get it. :(

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Wed Jun 20, 2007 11:04 pm

From the post I linked to,
Sara wrote:After you upload your info you'll get a message that the user doesn't exist. Ignore it. One of the mods will then approve it so it won't appear immediately--no need for multiple uploads--even though it looks that way.
Your skin,
http://forum.avantbrowser.com/dload.php ... ile_id=365

Mriana
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Jun 19, 2007 4:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: U.S.A.
Contact:

Post by Mriana » Wed Jun 20, 2007 11:38 pm

Did the skin come with it? :?

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Post by Sara » Wed Jun 20, 2007 11:41 pm

Yep--it looks good. I noticed you used your base picture instead of the toolbars, but that's OK.

Sara :D

Post Reply