Images borders not displaying

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
User avatar
ElimGarak
Fan
Fan
Posts: 165
Joined: Fri Sep 05, 2003 1:01 pm
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 11.7 build 46 SR3
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: Italy

Images borders not displaying

Post by ElimGarak » Mon Sep 07, 2009 9:43 am

Hello!
I cannot display images borders. Same pages with IE display correctly.
An example is here: www.kimonoflaminia.it
As you can see, there are no borders on thumbnails.

I have 11.7 b33 installed.

Thank you!

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Images borders not displaying

Post by Sara » Mon Sep 07, 2009 7:25 pm

I can't confirm this. Some pictures have borders, some don't. All the ones that run down the center of the page do have a magnifying glass in the lower right hand corner. You might want to upgrade to Avant build 36 and see if the problem persists. If it does, could you post a screen shot of what you are seeing? We may be talking about different things.

Edit: I tried it with IE 8 and it looked pretty much the same, although there seems to be a couple of pictures with magnifying glasses in the picture and below it. Is it possible the problem is with the page itself?
Image

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: Images borders not displaying

Post by kudos » Mon Sep 07, 2009 7:41 pm

I can confirm - no borders in IE7 mode, ... but ... borders ok in IE8 mode.
See this for details: Set Avant to use IE 8 Rendering Engine
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

User avatar
ElimGarak
Fan
Fan
Posts: 165
Joined: Fri Sep 05, 2003 1:01 pm
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 11.7 build 46 SR3
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: Italy

Re: Images borders not displaying

Post by ElimGarak » Mon Sep 07, 2009 9:55 pm

Thank you very much! I switched to IE8 mode and it worked. ^_^

Post Reply